November 28-án a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) az LC Europe-pal, a “Consyst Business Group” tagjával együttesen, második éves “Orosz ICT Nap” konferenciájukat tartják Budapesten (Magyarország). Az eseményt az Oroszország és Európa különféle iparágaiban lévő modern IT-ipar trendjeinek és a technológia szerepének szentelik.

A modern információs technológiai piac folyamatosan fejlődik: a technológiai újítások növelik az IT jelentőségét az üzleti versenyképességben, a közvetítők és a hagyományos munkahelyek felváltásra kerülnek, hatalmas mennyiségű adat igényel komoly szerveződést és beruházást, az automatizált mechanizmusok pedig pontos értékelést és koordinációt igényelnek. Különböző tényezők hatása fokozódik, mint például a kormányzati szabályozás és a protekcionizmus, a piaci konszolidáció, az üzleti modell megváltoztatása az összes iparágban, valamint a folyamatok multimédiás felfogása. Mindez lendületet ad az informatikai kompetenciák új központjainak, illetve új megoldások létrehozásának.

Az LC Europe által képviselt “Consyst Business Group” több mint 6 éve működik az európai piacon. Ezalatt az idő alatt a cég nagy tapasztalatot szerzett a projektek végrehajtásában különböző országokban, helyi alvállalkozók bevonásával, és ma nagy lehetőségeket lát a tapasztalatok új piacokra való kiterjesztésében, magyar partnerek részvételével.

Az “Orosz ICT Nap” konferencián Budapesten, az LC Europe Kft. beszámol a nemzetközi ügyfelekkel és partnerekkel kapcsolatos tapasztalatairól, valamint bemutat modern IT megoldásokat az üzleti életben, beleértve a TURBO platformon alapuló orosz szoftvertermékeket is, melyek célja a vállalkozás minden típusú könyvelésének automatizálása.

Felszólalnak a gazdaság különböző ágazatainak képviselői – a mezőgazdaságtól az energetikáig. A networking során a konferencia résztvevői beszélgethetnek nagy orosz és európai vállalatok vezetőivel, valamint a “Consyst Business Group” ügyfeleivel Oroszországból, Szerbiából és Magyarországról.

A rendezvényre november 28-án kerül sor a Budapest Marriott Hotelben.

A konferencia programja

 

 

Az LC Europe Kft.-ről

Az LC Europe Kft. – egy tanácsadó cég, amelynek irodája van Budapesten (Magyarország), és amely vállalati információs rendszerek fejlesztését, bevezetését és karbantartását nyújtja a “Consyst Business Group” ügyfeleinek a nemzetközi piacon. Az LC Europe Kft. – a Dolgoprudnensky Kutatóközpont partnere.
www.lc-europe.hu

 

A HEPA-ról

A HEPA, a “Magyar Exportfejlesztési Ügynökség” a képzések és üzleti rendezvények mellett piackutatási szolgáltatásokat és üzleti tanácsadást kínál. 2019 eleje óta a vállalat erőforrásait a külkereskedelem szempontjából a legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező régiókra összpontosította, így Oroszországon kívül partnerirodákat működtet Japánban, Kínában, Törökországban és a Balkánon. A magyar vállalatok fontos partnerekké válhatnak az orosz vállalatok számára, és a jövőben a HEPA arra törekszik, hogy platformot és lehetőséget biztosítson a további együttműködésre és a sikeres üzleti kapcsolatokra.
www.hepa.hu

 

TURBO

A TURBO a “Dolgoprudnensky Kutatóközpont” fejlesztőcsoportja, amely fejlett informatikai megoldásokat hoz létre az üzleti menedzsment számára. A TURBO története a legendás “Turbo Könyvelő” program fejlesztésével kezdődött 1991-ben, amely gyorsan népszerűvé vált a piacon. Az ügyfelek igényei megváltoztak – a szállítói megoldások növekedtek és fejlődtek. Többezer ügyfél bízta a TURBOra a kulcsfontosságú folyamatok támogatását. A TURBO-t analitikai képességei, adatfeldolgozási sebessége, a konfiguráció és az üzleti feladatok megváltoztatása szempontjából történő méretezés rugalmassága miatt értékelik. Ma a TURBO egy új informatikai vonal, amelyet a Z generáció mobilitásának, sebességének és fejlett ergonómiájának egyetlen koncepciója egyesít.
https://turbosolution.ru/en