Cégünk, az LC Europe Kft.  2016-tól a Cornerstone OnDemand hivatalos partnere Magyarországon.

A Cornerstone OnDemand segít a szervezeteknek a munkaerő toborzásában, képzésében és rendszerezésében. A világ legnagyobb cégeinek százai használják a Cornerstone rendszereit (többek között a Walgreens és Starwood Hotels & Resorts, illetve a Deutsche Post, DHL és Xerox), továbbá kisebb cégek ezreit segíti a munkaerő megtartásában, valamint fejlesztésében. A Cornerstone szoftvere segít az úgynevezett “employee experience” fejlesztésében, ezáltal a kiváló dolgozó még kiválóbbá válik, ezáltal a cégek sikeresebbé válnak.

A vállalkozások mellett a Cornerstone kormányzati hivatalok, kórházak, non-profit szervezetek, egyetemek, főiskolák számára is megoldást kínál, a munkavállalók életpálya modelljének menedzselésében. A Cornerstone OnDemand szoftvert  több mint 30 millióan használják, 191 országból és 43 különböző nyelven.

A Cornerstone 1999 óta a “cloud” technológia úttörőjeként csak felhőben kínálja megoldását. Tiszta “Software-as-a-Service”-ként, az ügyfelek mindig a legújabb verzióhoz jutnak hozzá, csökkentve az IT költségeit, valamint “support” díj nélkül. A szoftver könnyen integrálható más technológiai platformokkal (SAP,Oracle, egyéb).  A felhasználók hozzáférhetnek felületükhöz bármikor, számos eszközön.

2017-ben a Cornerstone ismét “Leader” a Gartner Magic Quadrant kutatás szerint, 2014 óta negyedszer.