A “Consyst Business Group” befejezte a globális program következő szakaszát egy egységes központi pénzügyi irányítási rendszer létrehozására a “Kaspersky Lab” irodáiban szerte a világon. A rendszert, amelyet korábban Franciaország, Olaszország, az Egyesült Királyság, Németország és Svájc egységeiben már bevezettek, Kínában és Szingapúrban is megvalósították. A projektet a Microsoft Dynamics AX platform alapján hajtották végre.

A kiterjedt program biztosítja a “Kaspersky Lab” külföldi irodái könyvelési folyamatainak átvitelét a Microsoft Dynamics AX-be. A program új szakasza a rendszer bevezetése volt a vállalat kínai és szingapúri részlegeiben. A projekt során egységes számlakezelési terv került megvalósításra, figyelembe véve a követelményeket és a rendeleteket. Szingapúrban a bevezetést rövid időn belül, az ügyfél igényeinek megfelelően hajtották végre.

Kínában a projekt magában foglalta a pekingi székhely és a fióktelepek (Sanghaj, Tiencsin) automatizálását konszolidált jelentésekkel és minden egyes strukturális egységre vonatkozóan. A bevezetést a kínai sajátosságok és a helyi jogszabályok által meghatározott összes helyi számviteli követelmény figyelembevételével valósították meg. Sőt, a megoldás lehetővé teszi az egyes országok követelményeinek végrehajtását anélkül, hogy befolyásolná a többi állam irodáinak munkáját.

A Microsoft Dynamics AX üzleti folyamatok széles skáláját fedi le: könyvelést és adószámvitelt, beszállítókkal és ügyfelekkel történő elszámolásokat, illetve helyileg szabályozott és belső vállalatirányítási jelentések készítését.

Dmitrij Samoilov, a “Kaspersky Lab” vezető IT üzleti partnere:

„A “Consyst Business Group”-pal együtt sikeresen befejeztük a “Kaspersky Lab” külföldi irodái pénzügyi folyamatainak egységesítését és központosítását. Ezúttal a projektet Kínában és Szingapúrban indították be. A bevezetési projekt csapat feladata volt a rendszer rövid időn belüli sokszorosítása Szingapúrban. A megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően mindössze öt hónap alatt sikerült megvalósítani a projektet.”

Alexander Levkov, a “Consyst Business Group” vállalati megoldások részlegének vezetője: „A Microsoft Dynamics AX alapú globális ERP rendszer bevezetése a “Kaspersky Lab” irodáiban a “Consyst Business Group” fontos projektje a vállalatok távoli irodáinak irányításában a vállalati információs rendszerek felhasználásával. A külső tényezőktől függetlenül, a felhalmozott gyakorlatnak köszönhetően, továbbra is távolról fejlesztjük a rendszert olyan országokban, ahol az ügyfél jelen van.”

A “Kaspersky Lab” közel 200 országban és 35 regionális irodában működik szerte a világon, és több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az információbiztonság területén. A vállalat több díjat is szerzett a biztonsági technológiák területén, az információs biztonsággal foglalkozó szoftveres megoldások Top 4 vezető gyártója közé sorolható. A “Kaspersky Lab” technológiái több mint 400 millió felhasználót és 270 ezer vállalati ügyfelet védenek – a kisvállalkozásokatól kezdve egészen az állami vállalatokig.

 

A “Kaspersky Lab”-ról

A “Kaspersky Lab” egy 1997 óta működő, az információbiztonság területét képviselő nemzetközi vállalat. A vállalat alapos szakértelme és sokéves tapasztalata a következő generációs biztonsági megoldások és szolgáltatások középpontjában áll, akik biztosítják az üzleti, a kritikus infrastruktúra, az állami ügynökségek és a hétköznapi felhasználók biztonságát. A “Kaspersky Lab” átfogó portfóliója élenjáró termékeket tartalmaz a végkészülékek védelmére, valamint számos speciális megoldást és szolgáltatást is az összetett és folyamatosan fejlődő számítógépes fenyegetések leküzdésére. A “Kaspersky Lab” technológiái világszerte több mint 400 millió felhasználót és 270 ezer vállalati ügyfelet védenek.

www.kaspersky.ru 

A “Consyst Business Group”-ról

            A “Consyst Business Group” egy orosz tanácsadó cég, az IT-tanácsadás, üzleti tanácsadás és egyedi fejlesztés egyik piacvezetője. A LANIT és a Systematics vállalatcsoportok eszközei alapján hozták létre. A RAEX 2018. évi adatai szerint a vállalat beletartozik az oroszországi tíz legnagyobb tanácsadó csoportba és vállalatba, és az IT tanácsadás (vezetési tanácsadás) területén a 4. helyet foglalja el. A vállalat irodái megtalálhatók 11 városban, köztük Moszkvában, Szentpéterváron, Belgorodban és Budapesten (LC Europe Kft.), több mint 700 alkalmazottal.

www.cbgr.ru

 

A “Consyst Business Group” sajtóosztálya

Shustval Ljudmila

+7 904 335 6711

pr@cbgr.ru