Öt lépés a költségvetéshez, amelyekben igazán megbízhat

November 20.-án a ZARA Continental Hotelben megrendezésre került az LC Europe Kft. és az Oracle Hungary közös üzleti reggelije, amelyen több mint 30 fő vett részt. Az üzleti reggeli témája az Oracle Hyperion termékein alapuló vállalati teljesítmény menedzsment folyamatok automatizálása volt. Az előadók különös figyelmet fordítottak a költségvetés tervezésére és az Oracle Hyperion Planning termékre.

Az üzleti reggeli folyamán nem csak az LC Europe (Consyst Business Group Csoport tagja) munkatársai léptek fel, hanem az ügyfeleink is. Vendégelőadóink az Unicredit Bank Russiatól illetve a NIS Serbiatól az Oracle HyperionPlanning rendszer sikeres bevezetéséről, működtetéséről illetve támogatásáról beszéltek.

Evgeny Ogurechnikov, LC Europe Kft. ügyvezető igazgatója: Az LC Europe, mint a magyar IT piacon lévő új cég számára nagyon fontos volt, hogy az első nyilvános rendezvény sikeresen zajlódjon le, hiszen az egyik legjobb tapasztalattal bíró gyakorlatunkról volt szó. Megelégedéssel vesszük tudomásul, hogy a tapasztalatunkra van igény Magyarországon és reméljük, hogy hasonló szemináriumokat tudunk rendezni jövőre is.

Adolf Hrncir, Oracle principal sales consultant: Mind a helyszín, a légkör, a professzionális vendégfogadás, ajándékok, szóróanyagok emelték a rendezvény minőségét. Nagyon értékeltem az előadások szakmai mondanivalóját és sokszínűségét, beleértve a költségvetés tervezés megvalósítását az egyes ügyfelek esetében.

LC Europe Kft.: Az LC Europe Kft. 2012 óta működik Magyarországon. A cég a Consyst Business Group csoport tagja, mely Oroszország és a FÁK országainak egyik legnagyobb és legjentősebb IT cége. Magyarországon több fontos IT vállalat partnere, ezek közül is kiemelkedik az ORACLE Hungary, melynek Platinum partnere. Az LC Europe fő tevékenységi köre az IT Tanácsadás EPM, ERP, HCM és SCM területeken.

Oracle Hungary: Az Oracle Corporation a világ legnagyobb üzleti szoftvermegoldásokat kínáló cége, melyet 1977-ben alapítottak Kaliforniában. A cég vezetője azóta is Larry Ellison. Az Oracle Corporation magyarországi leányvállalata, az Oracle Hungary 1993 óta van jelen a piacon. Az Oracle Hungary a cég teljes portfólióját kínálja a magyarországi cégek számára, közvetlenül, illetve 250 üzleti partnerén keresztül. Emellett a cég budapesti oktatóközpontjával valamint konzultációs és technikai támogatási szolgáltatásaival nyújt hátteret magyar felhasználóinak.

További információ: Tel: +36 1 475 1172, +36 1 475 1377; E-mail: sales@lc-europe.hu

 

Fotógaléria

A prezentációkat a következő linken keresztül tudja elérni:

LC Europe Profile (2.3 MB, PPTX)
Oracle Consyst Business Group Introduction (1.6 MB, PPTX)
UCBR Oracle (1.4 MB, PPT)
NIS Budapest 2014 (1.3 MB, PPTX)
Accelerating EPM Deployment with Planning in the Cloud (8.4 MB, PPTX)