A 2018-as év eredményei szerint a Consyst Business Group bekerült az oroszországi iparág öt legfontosabb informatikai vezetője közé a ”Termelésirányítás” portál VII. Összorosz minősítésében. A csoport 2. helyet kapott a Teljesítménymenedzsment (BI, CPM) és a Vállalati Információs Rendszerek (ERP) kategóriában is.

A Consyst Business Group a tavalyi eredmények szerint az ipari vállalatok tevékenységéből származó bevételek stabil növekedését mutatta, és ismét bekerült az „Informatikai technológiák ipari vezetői” rangsorának 5 vezetője közé.

A Consyst Business Group szintén megerősítette 2. helyét a Vállalati Információs Rendszerek (ERP) kategóriában. Ezenkívül a csoport először vett részt Teljesítménymenedzsment (BI, CPM) kategóriában, ahol a 2. helyért kapott kitüntetést.

A “Termelésirányítás” portál adatai szerint a 2018. évi besorolásban részt vevő vállalatok összes bevétele több mint 124 milliárd rubelt tett ki, míg a teljes bevétel 18%-a a feldolgozóipari vállalkozások szolgáltatásaiból származott. Összességében több mint 930 projektet hajtottak végre, ami Oroszország ipari szektorának teljes IT-piacának jelentős részét képezi.

Konstantin Kolotov, a Consyst Business Group kereskedelmi igazgatója: “A Consyst Business Group pozíciói a rangsorban megerősítik a csoport sikerét az ipari információs technológiák piacán, és gyakorlati tapasztalatot mutatnak a gyártó vállalatok sajátos problémáinak megoldásában”.

Az “Információs technológiák az ipar számára – 2019” rangsorolás eredményei. Teljes áttekintés