A portál célja, hogy egy egységes információs környezet legyen a belső vállalati kommunikációk épületének számára. Egy új modern megoldás segítségével a vállalat arra számít, hogy a csapatmunka hatékonysága fejlődni, a csapatszellem erősödni, az új személyzet onboarding folyamatának ideje pedig csökkenni fog.

pharmstandard logoA JSC “Pharmstandard” Oroszország egyik vezető gyógyszeripari cége, amely elkötelezett a fejlesztés iránt, illetve olyan speciális, kiváló minőségű, kedvező árú gyógyszerek gyártása iránt, amelyek megfelelnek az egészségügyi követelményeknek, valamint a betegek elvárásainak. A Cég teljes gyártási kapacitása meghaladja az 1,7 billió csomagot évente. Főleg, mivel a Pharmstandard több mint 250 gyógyszeripari terméket gyárt; több mint 120 alapvető gyógyszert (beleértve az összes formát és dózist) tartalmaz az “Életbevágóan fontos, alapvető gyógyszerek listája”.

A Pharmstandard Group gyártóüzemei 6 korszerű gyógyszeripari növényt tartalmaznak: Phs-Leksredstva JSC (Kurszk), Pharmstandard-UfaVITA JSC (Ufa), PHS-Tomskhimpharm JSC (Tomszk), Lekko CJSC (Volginsky település Vladimir Region), J.S.C. “Biomed”- Mechnikov (Moszkva, Moszkai Régió), “PHARMAPARK” LLC (Moszkva).

Antonina Melnichenko, Pharmstandard JSC, Fejlesztési és kulcsfontosságú üzleti folyamatok ellenőrzésének helyettes főigazgatója:

«Az új vállalati portál nem csak egy vállalati erőforrásokhoz való egyszeri hozzáférési ponttá vált, hanem egy kényelmes eszközzé is munkatársaink számára, amely lehetővé teszi, hogy megtervezzék a munkanapot, hogy gyorsan és a lehető legkényelmesebben megoldást találjanak a szervezeti tevékenységek rutin feladataira. A vállalati portál segít megoldani minden fontos feladatot a hatékony üzleti folyamatok, valamint a belső kommunikáció kiépítésének a területén».

A Pharmstandard a Microsoft SharePoint-2016-ot választotta a vállalati portál felületének. A rendszer új verziója magába foglalja az összes korszerű SharePoint Online-on bevezetett fejlesztést, illetve lehetővé teszi az integrációt egyéb Microsoft termékek jelenlegi változataival. A Consyst Business Group TOPS Future Workspace szolgáltatási megoldásait hasznosították a projektben. A kész komponensek használata lehetővé tette a rendszer gyors “prototípus”-sá válását, illetve elindította a szomszédos rendszerekkel való integráció mechanizmusainak hibakeresését a projekt során.

Az új portál megerősíti az információt az alkalmazottakról (a kapcsolatokról, jelenléti állapotról), és a részlegekről, illetve lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással könnyedén megtekinthessük egy kolléga profilját, felhívhassuk, vagy e-mailt küldhessünk neki. A népszerű szolgáltatások közé tartoznak: a feladatok és lekérdezések regisztrációja, a személyzeti és pénzügyi tanúsítványok kiállításának kérvényei, a cégcsoport, valamint a gyógyszeripari piac hírei. Nagyon kényelmes, hogy bármilyen eszközön dolgozhatunk: helyhez kötött PC-n, laptopokon, táblagépeken, vagy telefonon. A portál oldalai és menüi alkalmazkodnak a készülék aktuális képernyő szélességéhez, miközben az összes funkcionális elem kényelmesen használható marad. A portál 2000 felhasználó egyidejű munkájára lett megtervezve.

Dmitry Rodin, Pharmstandard JSC, Vállalati információs források adminisztrációs menedzsere:

« Ebben az évben szeretnénk bővíteni a portál integrációját vállalati BPM, valamint ECM rendszerekkel. Ezzel párhuzamosan új szolgáltatásokat is dolgozunk ki. A terveink közé tartozik tehát a részlegek oldalainak fejlesztése, illetve a portál fokozatos méretezése a Consyst Business Group más cégeihez mérten».