A 2018-as eredmények alapján a Consyst Business Group a legnagyobb orosz konzultációs csoportok és vállalatok három legmagasabb RAEX rangsorára emelkedett, és először lépett be a tíz legjobb piacvezető körébe. A cég szintén megerősítette negyedik helyét az informatikai tanácsadás terén.

A Consyst Business Group a tavalyi eredmények alapján 17%-os árbevétel-növekedést mutatott, és a RAEX-ügynökség (RAEX Analytics) adatai szerint elfoglalta a 10. helyet a legnagyobb orosz tanácsadó csoportok és vállalatok rangsorában. Az előző évhez képest a cég egyszerre a rangsor három pontjára emelkedett.

A Consyst Business Group szintén megerősítette 4. helyét a legnagyobb tanácsadó csoportok listájában az informatikai tanácsadás területén (vezetői tanácsadás).

A RAEX adatai szerint a legnagyobb orosz tanácsadó csoportok és cégek – a 2018-as rangsor résztvevői – bevétele 107,1 milliárd rubel volt, ami az év során 17%-kal nőtt az összehasonlítható adatokkal. Pozitív eredményt értek el elsősorban a rangsor vezetői: 2018-ban a 10 legjobb rangsor a résztvevők teljes bevételének 70% -át tette ki.

Konsztatin Kolotov, a Consyst Business Group kereskedelmi igazgatója: ”2018-ra a cég minőségi ugrást ért el, és jelentősen erősítette márkáját és pozícióját az informatikai tanácsadás, a rendszerintegráció és a személyre szabott fejlesztés piacán.. Oroszországban és külföldön ügyfeleink egyre bonyolultabb üzleti problémáit oldjuk meg, és joggal lehetünk büszkék az elért eredményekre.”

RAEX (RAEX Analytics): Oroszországi tanácsadás 2018. A szöveg teljes áttekintése