Lumesse logoAz egyik vezető Lumesse partner Oroszországban, a Consyst Business Group bevonta termékcsaládjába az új ETWeb Empower kiemelt terméket, és aktívan folytatta a HR megoldások gyakorlati fejlesztését a szállítóval együtt, aki már számos teljesen új termék megjelenése után bizonyította a rekord értékesítés növekedési ütemét 2017-ben.

A Lumesse székhelye az Egyesült Királyságban található, de világszerte működik, tehetséggondozási megoldásokat kínál több száz szervezetnek több mint 70 országban. A Lumesse ügyfelei között szerepelnek az autóipar, a szórakoztatás, a kiskereskedelem, a prémium szegmens, a média és a távközlés, a pénzügyek és a feldolgozóipar globális márkái.

2016-ban a Lumesse piacra dobta az ETWeb Empower innovatív megoldását –  a szállító szerint az első igazán emberközpontú rendszert. A termék szoftvercsomagként jön létre, amelyet a tehetséggondozás különböző moduljai egészítenek ki. Teljesen készen áll a felhőalapú telepítésre. A szakértők véleménye szerint az esemény a HR piacon fontos szerepet tölt be, amely korábban rendszerint lassú és rugalmatlan megvalósításokkal volt jellemezhető. A Lumesse globális sikereit a vállalat munkaerő-felvételi folyamat kiszervezésében (RPO) elfoglalt stabil pozíciója támogatja. Jelenleg a vállalat a világ vezetőinek 85%-át szolgálja ezen a területen.

“Ügyfeleink rendkívül pozitívan reagálnak az újításokra, amelyeket piacra hozunk” – mondja a Lumesse ügyvezető elnöke, Didier Bench.” Rendkívül fontos, hogy ez tükröződik a cégünk valós növekedésében. A 2017 rekord év volt, az értékesítési mennyiséget 70% -ra növeltük. Ez biztosította a 2018-as bevételi növekedést és az előfizetések számát. Ez egy olyan eredmény, amelyre nagyon büszkék vagyunk.”

Oroszországban a Consyst Business Group a Lumesse termékek egyik kulcsfontosságú szállítójaként működik. A kombinált Consyst Business Group csapatok egyesítették a legkiválóbb helyi és nemzetközi gyakorlatokat a HR IT-megoldások terén. A vállalat ezen területen szerzett teljes tapasztalata több mint 15 évre nyúlik vissza.

A Conyst Business Group verziójában a HR-kompetenciák a HR-feladatok teljes ciklusának megoldását jelentik: az alkalmazástól és a bérszámfejtéstől a tehetséggondozásig. A humán erőforrás területén végzett projekteket komoly tanácsadási és módszertani támogatások kísérik, illetve egy egyéni megközelítés az ügyfelekkel való együttműködéshez, valamint fejlett technológiák alkalmazása a leghatékonyabb személyzeti menedzsment érdekében.

A Consyst Business Group ügyfelei közé, akik HR irányban dolgoznak a Lumesse termékei alapján, tartoznak olyan vállalatok, mint a GC “LANIT”, a GC “Rusagro”, a Wargaming és mások. A Consyst Business Group HR Részlege több tanácsadót, analitikust és fejlesztőt foglal magába, az ügyfelek fejlesztésének mindkét megoldását kínálja, valamint számos, világszínvonalú gyártótól származó vezető terméket.