A Consyst Business Group megnyerte a Microsoft Dynamics NAV megoldások vezető szolgáltatóinak versenyét “Szakmai Szolgáltatások” ágon, és ismét megerősítette ipari szakértelmét a Microsoft Dynamics AX rendszerben, ugyanis kapott egy díjat a rendszer fejlesztésében való közreműködéséért “Logisztika és Disztribúció” ágon.

A Consyst Business Group gazdagította Microsoft díjas listáját, miután újabb győzelmet aratott a vállalati partnerségi versenyen a 2016-2017-es költségvetési év eredményei alapján. Ebben az évben a Consyst Business Group Microsoft Dynamics bevezetési gyakorlata kapta a legnagyobb elismerést és a legjobb “Szakmai Szolgáltatások” jelölést a Microsoft Dynamics NAV megoldások vezető szolgáltatói közül, illetve kapott egy díjat a Microsoft Dynamics AX platform fejlesztésében való közreműködéséért “Logisztika és Disztribúció” ágon.

A Consyst Business Group győzelme köszönhető volt a bevezetésben szerzett tapasztalatnak, a Microsoft Dynamics megoldások orosz piacon való promóciós tevékenységének, valamint annak, hogy rendelkezésére állnak Microsoft technológiákon alapuló iparági megoldások. Ebben az évben tartotta a cég a DAX Forum X évfordulóját, ami egy új formátumot valósított meg a legkeresettebb üzleti feladatok, valamint az új technológiai megoldások maximális lefedettségével. 2017-ben a vállalat bővítette termékvonalát: létrejött egy megoldás a nem állami nyugdíjalapok folyamatainak támogatására a NAV platformon, amelyet a Microsoft regisztrált, valamint megjelent egy új termék, a Consyst.Connect, amely nagyban megkönnyíti a munkát a dokumentumokkal és egyéb megoldásokkal.

A Microsoft technológiákon alapuló megoldások bevezetési gyakorlata a Consyst Business Group-nál egyesíti a projektcsapatok szakértelmét, mivel több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezik a Microsoft Dynamics piacon olyan iparágakban és területeken, mint a nagykereskedelem, a forgalmazás, a pénzügyi szolgáltatások, a biztosítási piac, a feldolgozóipar, a szállítás és egyebek. A vállalati portfólió tartalmaz megoldásokat mindenféle szabályozási körhöz: pénzügyi gazdálkodás és költségvetés, logisztika, gyártás, HR menedzsment, megoldások értékesítésre, illetve szolgáltatások automatizálására.

Vladimir Tarasenko, Consyst Business Group, Főigazgató-helyettes:

“Ma a sikeres üzlet egyik kulcsa az a képesség, hogy gyorsan tudjunk reagálni a külső változásokra. Ebben az évben jelentősen bővítettük széleskörű megoldásainkat a Microsoft Dynamics platformon, valamint a szállító elismerése értékes számunkra, illetve egy megerősítés arra, hogy az általunk kifejlesztett megoldások megfelelnek a jelenlegi üzleti és piaci követelményeknek. Hálásak vagyunk ügyfeleinknek a bizalmukért, valamint a projektekben való aktív részvételükért. Az együttműködés segít nekünk abban, hogy valóban hatékony és fejlett Microsoft Dynamics alapú termékeket tudjunk létrehozni.”