А “Consyst Business Group” az orosz piac három fő vezetőjének egyike volt 2016-ban IT menedzsment és tanácsadás területen. A cég teljes bevétele a tavalyi év eredményei alapján 13,6%-kal növekedett.

170 cég vett részt a kutatásban. Az eredmények a tanácsadói szolgáltatásokból származó bevétel adatmennyiségén alapulnak. A vezető orosz cégek leginkább reprezentatív listája a rangsor. A 2016-os év eredményei alapján a Consyst Business Group több pozícióban is feljebb lépett a rangsorban az “Üzleti Tanácsadás” területén. A cég IT megoldások menedzsment tanácsadására, fejlesztésére, bevezetésére, illetve karbantartási megoldásokra összpontosít üzleti és vállalati menedzsment területen. A Consyst Business Group teljes bevétele a tavalyi évben 13,6%-kal növekedett.

Pavel Goryansky, a Consyst Business Group vezérigazgatója:

«Ragaszkodunk a cég szakaszos, de folyamatos kapacitásépítésének stratégiájához, célunk, hogy összegyűjtsük a legjobb szellemi erőforrásokat, tapasztalatokat és eszközöket a Consyst Business Group-on belül. Ez segít nekünk abban, hogy megoldásokat találjunk a tanácsadás és a technológia érintkezésekor fellépő összetett problémákra, illetve hogy hosszú távú, bizalmas kapcsolatot építsünk ki az ügyfelekkel, ami által együtt lehetőségünk van megteremteni áttörő jelentőségű megoldásokat és rendszereket, amelyek növelik a versenyképességet nem csak egyes vállalkozásoknál, hanem az egész iparágban.»

expert_picture

A rangsorolásban részt vevő vállalatok teljes bevétele 5%-kal nőtt a 2016. évi eredményekhez képest, és elérte a 97,5 milliárd rubelt. Az ügynökség szakértői véleménye szerint ez azt bizonyítja, hogy az informatikai tanácsadási szolgáltatások piaca kiemelkedett a negatív zónából.