A Consyst Business Group a XVIII. HR Igazgatói Csúcstalálkozó egyik partnere volt, amely Moszkvában került megrendezésre 2017. október 18-20. között a Lotte Hotelben. A találkozó az év egyik kulcsfontosságú eseménye Oroszország és a FÁK HR vezetői számára.

A rendezvényen a vállalat bemutatott egy innovatív platformot – a Cornerstone-t, a világ egyik technológiai vezetőjét HRM funkciók automatizálási területén, a hatékony tehetségmenedzsment rendszerek megteremtésében, valamint a Cornerstone felhő alapú platformjának kifejlesztésében.

Az éves találkozón a humán tőke fejlesztés majdnem 400 HR vezetője és szakértője gyűlt össze, hogy megvitassa a stratégiai HR menedzsment kérdéseit, a fő trendeket, a gazdaság és az üzleti élet jelenlegi szakaszában lévő kihívásokat, valamint hogy megossza a legjobb gyakorlatokat, hasznos információkat, hogy megismerjék az up-to-date fejlesztéseket és technológiákat, melyeket ma már sikeresen alkalmaznak a HR területén és a különböző iparágú vállalatok szervezetfejlesztési területén.

A rendezvény intenzív programja alatt a résztvevők különböző kérdéseket vitattak meg, mint például, hogy hogyan digitalizálják a cégüket, a hálózatok és platformok hogyan határozzák meg a HR napirendet, hogyan fogják a technológiák teljesen megváltoztatni a hagyományos HR szakmát 5 éven belül, a vezető vállalatok milyen módszereket, eszközöket vezettek már be üzleti folyamatok automatizálásának, a személyzet értékelésének és motivációjának területén, a munkavállalók képzésében és fejlesztésében, a HR-analitikában, illetve egyéb területeken.

A tematikus szeminárium kellemes üzleti hangulatában Michael Strzelec, a Cornerstone Regionális Üzletfejlesztési Menedzsere partnereivel és ügyfeleivel együtt ismertette, hogyan kell gyorsan automatizálni a minőségi tanulási és fejlesztési menedzsmentet kidolgozott folyamatokkal egy gyorsan növekvő dinamikus cégnél:

Michael Strzelec, a Cornerstone Regionális Üzletfejlesztési Menedzsere:

“Ami a vállalati stratégiánkat illeti Oroszországban, a gyakorlatban a digitális üzleti átalakulás megközelítését alkalmazzuk az oroszországi vállalatoknál, valamint szeretnénk fontos szerepet kapni az üzleti átalakulásban, és a people management-ben. A HR specialisták közössége nagyjából azonos módon működik a különböző országokban. A kérdések, melyek megoldásához a mi segítségünket kérték, viszonylag hasonlóak.”

A “Kristály Piramis-2017” díjátadó ünnepséget, melyen a humán tőke menedzsment területén elért eredményekért adtak díjat, hetedik alkalommal tartották meg a HR Igazgatók Csúcstalálkozóján. A “Rusagro” Cégcsoport” nagy elismerést kapott a díjátadó döntősei között a “Digitális Átalakulás” jelölésért.

Anna Stadnik, Igazgatóhelyettes, Személyzeti, Képzési és Fejlesztési Vezető, Rusagro Cégcsoport:

“A Consyst Business Group-pal közösen létrehoztunk egy információs rendszert, amely több, mint 9500 alkalmazottból álló csapat hatékonyságának értékelésére jött létre, valamint a projekt egy fontos lépéssé vált a cég átalakulásában, az új technológiák bevezetésében, ezzel javítva az üzleti hatékonyságot. Örülünk, hogy az első három üzleti vállalkozás között szerepelhetünk, illetve képviselhetjük Oroszország mezőgazdasági szektorának sikereit. Az egyik legfontosabb stratégiai célunk az emberi tőke fejlesztése, illetve a menedzsment gyakorlatok tökéletesítése, valamint szeretnénk továbbra is aktívan fejlődni ebben a szférában”.

Ivan Anshukov, a Consyst Business Group projektmenedzsere:

“Szakértelmünk lehetővé teszi számunkra, hogy automatizáljuk a humán tőke menedzsment minden szempontját kezdve a munkaszerződésektől és a bérszámfejtéstől a modern tanulás, a fejlesztési portálok, valamint a humánerőforrás-menedzsment rendszerek automatizálásáig, melyek iránt jelenleg nagy a kereslet a piacon. Velünk dolgozva az ügyfél holisztikus automatizált megoldást kap egy kizárólagos szolgáltatótól. Ha az ügyfél egy üzleti kihívással jön hozzánk, azonosítjuk az optimális megoldást, majd telepítjük a leghatékonyabb módon.”

A Cornerstone-ról

A Cornerstone folyamatosan fejlődik, egységes felhő alapú HRM és tehetség-menedzsment megoldásokat nyújt 1999 óta. A cég olyan szoftver megoldásokat és szolgáltatásokat kínál, amelyek javítják a HR tanulás és fejlődés minden szempontját. Az ügyfelek egy end-to-end technológiájú infrastruktúrát kapnak, amely tartalmazza az adatbázist és egy dedikált ügyfélszolgálati támogatást. A Consyst Business Group a Cornerstone egyik kulcspartnere Oroszországban.

Érdeklik a Cornerstone HR megoldásai? Írjon a következő email címre: info@cbgr.ru